Hagymát kevés olajon üvegesre pirítok, liszttel megszórom és kicsit tovább pirítom. Kevés vízzel felöntöm és botmixerrel összeturmixolom. Karikákra vágott krumplit dobok bele, felöntöm a kívánt mennyiségre és puhára főzöm. Sózom, a tűzről levéve snidlinggel vagy friss petrezselyemmel megszórom, ha még kicsit hűlt, citromlevet is öntök hozzá. Sok másféleképpen is lehet fűszerezni (pl. majorannával is finom), és mindig másféle íze lehet. Ha nincs friss zöldünk, szárítottal is működik, de azt hamarabb kell beletenni.
főnix
-
Kedvesdrága régi, türelmes olvasók (és később erre tévedő újak)!
Hát itt van végre a hamvaiból új életre kelt szirkablog, amiben továbbra is
lesznek gyerek...
10 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése